Våra tjänster

VVS-specialist

Karolinska Universitetssjukhuset, Solna
Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Vill du göra det tillsammans med oss? Detta är en chans till ett jobb i ett av Coors största och mest spännande kontrakt någonsin!

Coor ansvarar för samordning, utveckling och leverans av arbetsplats-, fastighets- och logistiktjänsterna på sjukhuset. Totalt är vi ca 330 medarbetare i mer än 70 olika yrkesroller i vårt serviceteam.

Om rollen
Som VVS-specialist kommer du att jobba i en engagerad, trevlig, och sammansvetsad grupp och utföra såväl administrativa, strategiska och tekniska arbetsuppgifter. Det nybyggda sjukhuset är en spännande arbetsplats med det senaste inom tekniklösningar och fastighetsdrift.

Anställningsstart enligt överenskommelse.

Exempel på arbetsuppgifter inom det VVS-tekniska området:

  • Agera expert/rådgivare internt och mot kund
  • Säkerställa säkerhets- och arbetsmiljörelaterade frågor
  • Följa upp, analysera och identifiera eventuellt nödvändiga åtgärder för en effektiv drift av  anläggningen
  • Utveckla och säkerställa arbetssätt kopplat till Drift- och skötselrutiner för driftorganisationen
  • Medverka och driva kundmöten och arbeta för en fortsatt mycket god kundrelation
  • Arbeta tätt med övriga specialister gällande exempelvis energi- och styrfrågor på sjukhuset
  • Vägleda och kompetensutveckla driftorganisationen
  • Kontinuerligt arbeta med förbättringar av leveransen

Arbetsplatsen ligger i Solna, Stockholm.

Vår kandidat
Vi söker dig som är utbildad VVS-ingenjör, VVS-specialist eller Högskoleingenjör. Alternativt har du gått fyraårigt tekniskt gymnasium eller likvärdig utbildning och skaffat dig motsvarande kompetens.  

Du har flerårig arbetslivserfarenhet och bred kunskap inom VVS från exempelvis sjukhus, process- eller läkemedelsindustri alternativt andra komplexa miljöer. Du har även flerårig erfarenhet av avancerade ventilationsanläggningar.

Det är meriterande om du har god systemkunskap och erfarenhet kring andra avancerade VVS-system (vatten, avfuktning, kyla). Även erfarenheter inom OVK är meriterande.

Du har mycket god datorvana och din svenska och engelska är god i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Du förstår snabbt konceptuella sammanhang och har förmågan att bryta ner komplexa problem till aktiviteter och mål. Vi ser att du har erfarenhet av att driva förändring och tillväxt genom att bygga strukturer som andra kan arbeta utifrån samt har förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du besitter starkt eget driv och har uthållighet och fokus på att nå uppsatta mål trots svårigheter på vägen.

Du hjälper kollegor och företaget mot ett proaktivt och effektivt arbete gällande VVS-frågor.

Stämmer det här in på dig? Tveka inte att höra av dig!

Vi erbjuder
Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Inom Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen/kontraktet såväl som inom andra delar av vårt företag.

I vår serviceleverans till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna blir du en del av ett team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats.

Vår vision är att leverera service i stjärnklass till ett sjukhus i världsklass, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Kontaktuppgifter och övrig information
Då vi vill ge alla kandidater samma förutsättningar, tar vi inte emot CV eller personliga brev. Vi arbetar med diskrimineringsfri rekrytering, vilket innebär att alla ansökningar kommer in i ett anonymt läge där varken ålder, kön, bakgrund, namn eller foto visas. Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.

För mer information vänligen kontakta anställande chef Niclas Löf på telefonnummer 010-559 67 52.

Klicka här för att söka tjänsten: http://hpr.to/j17565

Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat vår nya stjärna kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.

På vår rekryteringsportal hittar du mer information om Coors uppdrag på Nya Karolinska Solna: http://www.coor.se/Jobba-pa-Coor/Nya-Karolinska-Solna

Vi ser fram emot att höra från dig!