Våra tjänster

VS-samordnare

VS-samordnare till MKB

Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på. Som medarbetare på MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som är både utmanande och mycket givande.

En sjättedel av Malmöborna bor i MKB:s fastigheter. MKB har därmed ett stort ansvar för staden och dess invånare och är en viktig del i att utveckla staden. Genom sitt arbete påverkar man vardagen för de människor som bor hos MKB och bidrar till att göra Malmö attraktivt – kom och bli en del av oss!

Isaksson Rekrytering & Bemanning söker nu i samarbete med MKB Fastighets AB en driftig VS-samordnare med gedigen branscherfarenhet.
Är du den vi söker?

OM TJÄNSTEN

Som VS-samordnare på MKB blir du vår interna specialist inom området.
Vi söker dig som är sakkunnig inom värme och sanitet och som trivs i en innovativ arbetsmiljö med självgående och driftiga kollegor.
I vårt team trivs vi med att arbeta strategiskt med underhållsplanering men också att arbeta mer praktiskt för att få en djupare kunskap om och förståelse för olika problemställningar som uppkommit så att vi kan hitta de bästa lösningarna.

Hos oss får du arbeta med människor och påverka hur våra kunder har det i sina hus.

Som stöd och resurser för att lösa dina arbetsuppgifter har du dina kollegor i underhållsgruppen, underhållssystem och ritningssystem.

Du tillhör underhållsavdelningen och rapporterar till Underhållschef.

De viktigaste arbetsuppgifterna och ansvarsområdena i tjänsten är:

  • Planera och prioritera åtgärder i fastighetsportföljen
  • Bidra till den gemensamma underhållsplanen
  • Delaktig i framtagande av underhållsbudget
  • Leda förstudier vid fördjupat behov, som grund för beslut
  • Bidra till kompetensuppbyggnaden inom VS-området för hela bolaget
  • Bevaka branschen och marknadsutvecklingen inom VS-området

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har 7-10 års branscherfarenhet med erfarenhet av både VS-entreprenad och projektering av ROT. Vi tror att du som blir vår nya kollega har en bakgrund som VS-entreprenör, troligtvis på ett entreprenadföretag eller ett fastighetsbolag.
Vi ser gärna att du är VS-ingenjör, installationssamordnare eller liknande.
Det är viktigt att du är pragmatisk och har förmågan att tänka i nya banor. För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad och ansvarstagande med god samarbetsförmåga samtidigt som du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer.

VI ERBJUDER

MKB Fastighets AB är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag med över 300 anställda. Med drygt 23 800 lägenheter och 1 000 kommersiella lokaler, till ett värde av ca 33 miljarder kronor och med 32 procent av hyresmarknaden är MKB det största fastighetsbolaget i Malmö.
MKB är ett dynamiskt och kreativt företag och med en starkt finansiell ställning kan vi vara med och driva utvecklingen både i branschen och staden. Det ger dig som arbetar här goda möjligheter att utvecklas och göra karriär med oss.
Du erbjuds arbete i en trevlig organisation där man lägger stor vikt vid att skapa både affärsnytta och samhällsnytta och där tre kärnvärden; modiga, enkla och tillsammans, ligger till grund för det arbetet.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar MKB Fastighets AB med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ira Isaksson på 0704-85 75 59.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration.
Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.
Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier.