Våra tjänster

Vi söker en Key Account Manager

Introduktion

Gillar du ett utmanande arbete där du ansvarar för att bygga, förvalta och utveckla kundrelationer med långsiktiga mål? Då kanske du är vår nya Key Account Manager i Division hus Mellansverige.

Betong är det vanligaste stommaterialet i flerbostadshus och en viktig länk i ett utvecklat industrialiserat byggande. På Abetong, marknadsområde hus, arbetar vi med byggprojekt i varierande omfattning. Till största delen med flerbostadshus men även industribyggnader och lokaler. Våra kunder är främst byggföretag och fastighetsägare.

Om oss

Abetong är ett företag i ständig utveckling. Samtidigt har vi en lång tradition i branschen. Hos oss får du vara med och bidra till ett funktionellt samhälle med ett starkt fokus på hållbarhet och långsiktighet. Vi lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss erbjuds du en trevlig arbetsmiljö, attraktiva uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter. Våra medarbetare trivs och många stannar länge. Vi uppmuntrar ett vänligt och prestigelöst arbetsklimat och vår fortsatta framgång bygger på medarbetare som är REKO i alla lägen och som gillar betong väldigt mycket. Läs mer om vår värdegrund REKO här abetong.se/reko.

Din roll

Som Key Account Manager kommer ditt huvuduppdrag vara att vidareutveckla befintligt ramavtal. Du kommer jobba nära vår kund och vara spindeln i nätet internt mellan Abetongs olika avdelningar och externt med kunden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Hantera avtal
  • Utveckla arbetssätt
  • Kommunikation, både internt och externt
  • Delta i utvecklingsprojekt
  • Bevaka, följa upp och utvärdera Abetongs och kundens mål och intressen

Tjänsten innebär även viss nyförsäljning. Att räkna på anbud, säkerställa produktionskapacitet och att föreslå effektiva stomlösningar blir en del av din vardag. Du kommer att tillsammans med konstruktörer och projektledare hitta möjligheter för både nya och befintliga kunder att i samarbete med Abetong genomföra effektiva och framgångsrika projekt.

Din profil

Vi ser att du har erfarenhet från byggsektorn och gärna från prefab. Du har en framgångsrik historia inom branschen eller inom annan bransch som bedöms likvärdig. Du ser möjligheter i det mesta, är aningen tävlingsinriktad och har en drivkraft att nå uppsatta mål i tid. Inställning och personliga egenskaper värderas högt.

Vi söker dig som har förmåga att hålla och skapa struktur och är noggrann med detaljer i ditt arbete. Eftersom du ingår i ett team där alla är beroende av varandra för att kunna driva arbetet framåt, är det viktigt att du är tillmötesgående och intresserad av att samarbeta med och hjälpa andra människor. Du har förmågan att fatta egna beslut men kan också be om hjälp när det krävs. Vidare tar du ansvar för ditt arbete, driver dina egna processer och är mån om att leverera lösningar i rätt tid. Du har en analytisk läggning och uppfattar dig själv som trygg och stabil. Din förmåga att agera professionellt och inge förtroende genom kompetens, lyhördhet och gott affärssinne är av stor vikt.

I arbetsuppgifterna ingår visst resande. Du kommer att utgå från vår anläggning i Kvicksund eller i Hallstahammar, men flera dagar i veckan kommer du att resa till kund. De flesta av våra projekt finns i Storstockholmsregionen.

Ansökan

Låter det intressant?

Ansök genast på abetong.se. Vi vill ha din ansökan senast 8 december 2019, men urval och intervjuer sker löpande så tveka inte!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Johansson, Försäljningschef Hus Mellansverige eller Åsa Ericsson, HR. Kontaktuppgifter hittar du nedan.

Om Abetong

Abetong är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av betongelement och hela projekt med betongbaserade stommar. Kunderna finns inom marknadsområdena flerbostadshus och industri, lantbruk, och anläggning. Abetong har fabriker och försäljningskontor på 13 orter i Sverige samt dotterbolag i Polen och omsätter ca 1,3 miljarder kronor. Abetong ingår i HeidelbergCement-koncernen, en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 58 000 medarbetare i 60 länder.

Kontaktpersoner

Martin Johansson
Försäljningschef
0708-319069
martin.johansson@abetong.se

Åsa Ericsson
HR-Generalist
0730-68 24 24
asa.ericsson@abetong.se