Våra tjänster

Projektledare – Lokalanpassning

Huge Bostäder AB är ett kommunalt fastighetsbolag – ägare är Huddinge kommun som blev utsedd till Årets kommun 2017. Vår affärsidé är att med människa och miljö i fokus äga, utveckla och förvalta bostäder och lokaler som ökar livskraften i Huddinge. Vi har drygt 8000 lägenheter, varav cirka 700 är studentbostäder och 300 är seniorbostäder. I vårt bestånd har vi även fyra helägda samt två delägda stadsdelscentrum – ett av dem är Huddinge centrum. Vi har cirka 165 anställda fördelade över flera områdeskontor i Huddinge Kommun. Läs mer på https://www.huge.se/


HOS HUGE BIDRAR DU TILL UTVECKLINGEN I HUDDINGE KOMMUN
Hos Huge bidrar du till utvecklingen i Huddinge kommun. Där Huddingeborna är, är också Huge. Där de bor, handlar, umgås och kanske även jobbar. Genom vår verksamhet och vårt arbete är vi med och skapar ett Huddinge att utvecklas i genom livets olika skeden. Vi tror på lösningar som är bra för både människa och miljö. Därför bygger vi klimatsmarta hus och tar ansvar för att utveckla trygga och attraktiva miljöer där människor trivs och mår bra. Allt det här gör oss till så mycket mer än ett fastighetsbolag. Det gör oss till samhällsbyggare.


OM TJÄNSTEN
I denna roll får du förmånen att arbeta med två olika typer av projekt: Hyresgästanpassningar samt Planerat Underhåll. Dina hyresgäster är framförallt inom kontor och Huges Stadsdelscentrum. Du ansvarar för projekt avseende planerat underhåll och lokalanpassningar från framtagande av beslutsunderlag och kalkyler till projektering, genomförande och uppföljning. Ansvaret gäller både tid, teknik, lagkrav, miljö, energi, ekonomi och kundrelationer.

Du tillhör avdelningen Fastighetsutveckling som består av tre enheter: Projektledning, Teknik och Tidiga skeden. Som Projektledare tillhör du Projekt och arbetar tillsammans med Chef Projekt, andra projektledare samt ombyggnadskoordinatorer.

Din arbetsplats finner du i lokaler som är centralt belägna i Huddinge Centrum. Till Huddinge Centrum finns det goda förbindelser och här finns ca 75 butiker och ett bredd utbud av nöje, service, mat och kultur i torgmiljö med öppna gator.


ARBETSUPPGIFTER
Som Projektledare-Lokalanpassning avropar du utifrån ramavtal och har generellt 1–2 pågående lokalanpassningsprojekt samt antal mindre underhållsprojekt. Dina arbetsuppgifter innebär, men är inte begränsade till:

 • Planering och genomförande av projekt avseende planerat underhåll och lokalanpassningar
 • Avropa varor och tjänster utifrån ramavtal
 • Följa upp konsulter och entreprenörer i samband med genomförande av projekt
 • Samverka med interna resurser samt kommun och andra lokala aktörer
 • Samarbete med förvaltare och uthyrare för lokaler/ lokalansvarig


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en god förmåga att få ihop dina projekt avseende tidplan, kvalité och ekonomi.

 • Har högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet
 • Har flera års erfarenhet av byggprojektledning
 • Har god upphandlings- och förhandlingsvana
 • Har Körkort B


Det är meriterande om du:

 • Har erfarenhet av lokalanpassning
 • Har kunskaper inom LOU och FastighetsekonomiPERSONLIGA EGENSKAPER
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, sociala färdigheter och ditt intresse för tjänsten.

Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga genom att du relaterar till människor på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare har du en god förmåga att kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har en god struktur och ansvarar för att dina processer kommer framåt och du planerar ditt arbete på ett effektivt sätt och håller tidsramar. Du har även lätt att anpassa dig till förändrade omständigheter, du ser möjligheter i förändringar!

Du identifierar dig med Huges värdeord: Livskraft, Professionell och Omtanke, samt vill bidra till deras vision ”Skapa livskraft i Huddinge”.HUGE ERBJUDER DIG
En arbetsgivare som värnar om sina medarbetare. Huge eftersträvar balans mellan arbete och fritid, har kollektivavtalade försäkringar och är ansluten till företagshälsovård och erbjuder friskvårdsbidrag
Ett fastighetsbolag med miljöfokus, b.la. miljöcertifierade enligt ISO 14001 samt ingår i föreningen Sweden Green Building Council
Arbete i en kommun med tillväxtkraft och tillväxtambition, här bl.a. planeras för 20 000 nya bostäder till 2030
Huddinge Kommun utsågs till Årets Kommun på Fastighetsgalan 2018 samt Bästa Naturvårdskommun 2018 av Naturskyddsföreningen


ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Huge Bostäder med Fasticon. Därav är Huge Bostäders önskemål att alla samtal och mail kring tjänster går till Fasticon.

För att söka tjänsten, registrera din profil på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är söndagen 20 januari 2019, så skicka in din ansökan redan idag.

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linnéa Nilsson på linnea.nilsson@fasticon.se eller på 073 – 415 43 21. Jag ser fram emot att läsa din ansökan.