Våra tjänster

Projektchef

Sodexo är ett globalt service managementföretag med verksamheter i 80 länder. Vår vision är att vara den strategiska partnern till våra kunder genom att utforma och leverera service som bidrar till att förbättra människors livskvalitet – Quality of Life Services. Vi utvecklar, leder och levererar över 100 tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Våra integrerade servicelösningar har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom bland annat: Reception, städning, måltidstjänster, facility management, hjälpmedel, logistik samt hushållsnära- och conciergetjänster. I Norden omsätter vi ca 7,5 miljarder kronor vilket gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Tjänsten
Sodexo har sedan 1 november i år uppdraget att leverera FM-tjänster till TetraPak globalt. Vi söker nu dig som vill leda byggprojektverksamheten i Lund och på ytterligare tre siter i Sverige.

Dina arbetsuppgifter
Som projektchef kommer du att leda avdelningen Hard FM Project. Du har helhetsansvar för projektportföljen och har eget budget- och resultatansvar. Teamet består idag av åtta personer var av en projektledare och resterande är projektledarkonsulter.

Du arbetar med att planera, samordna och fördela projektportföljen och säkrar att regler och riktlinjer efterlevs i genomförandet. Du bidrar också med att utveckla processer samt driva egna bygg- eller underhållsprojekt. Vidare jobbar du med projektförsäljning samt rapporterar och följer upp verksamheten i de affärssystem som tillämpas i uppdraget.

Arbetet innehåller många kontaktytor inom kundens organisation, med underkonsulter och upphandlade entreprenörer.

Din arbetsplats är på TetraPak i Lund.


Kvalifikationer

  • Fem till tio års erfarenhet som projektledare
  • Erfarenhet av projektledning med många stakeholders
  • Meriterande med erfarenhet både från ROT-projekt och nyproduktion
  • Erfarenhet från byggnader med hög teknisk komplexitet är positivt
  • Kunskap och erfarenhet av upphandling av konsulter och entreprenörer
  • Goda kunskaper i entreprenadjuridik och ekonomi
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift


Personliga egenskaper
Du är en utåtriktad person som är social i yrkesmässiga sammanhang och som aktivt söker utmaningar. Du är också en naturlig ledare som motiverar, skapar engagemang och samordnar grupper för att effektivt nå gemensamma mål. Självgående, strukturerad och hålla deadlines är också något som karaktäriserar dig.


Ansökan

Om du tycker att tjänsten som projektchef passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Sodexo med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 2 december 2018.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Loberg på 070 – 989 50 13.

Fasticon är ledande konsulter specialiserade på kompetensförsörjning inom fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. För mer information om Fasticon, www.fasticon.se