Våra tjänster

Junior Byggprojektledare

Många känner till att Lidl är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln inte bara i Sverige utan även internationellt, men färre känner till att vi även är en stor fastighetsägare. Vi öppnade våra första butiker i Sverige år 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. År 2020 ska 200 Lidl-butiker finnas i Sverige och på sikt är målet satt till 300 butiker. Inom fastighetsområdet håller Lidl Sverige fokus på hållbarhet och samhällsansvar. Det innebär bl.a. att vi är den enda livsmedelskedjan i Sverige som klimatkompenserar för hela den svenska verksamheten och butiken i Växjö vann priset världens grönaste nya handelsbyggnad på BREEAM Awards 2017.

Fastighetskontoren jobbar aktivt med nyetableringar, omlokaliseringar och upprustning av Lidls butiker, ett nytt tredje centrallager i Örebro, utbyggnad av lagret i Rosersberg och byggnationen av ett nytt huvudkontor i Barkarby har påbörjats. Verksamheten är uppdelad i fyra regioner som utgår från Örebro, Malmö, Göteborg och Stockholm.

Din roll
Som junior byggprojektledare arbetar du nära dina två kollegor som ansvarar för projektering, upphandling och avtalsskrivning av entreprenörer och konsulter, samt genomförande och färdigställande av våra byggprojekt. Du kommer till en början att arbeta med mindre ombyggnationer och utbyggnader. Du kommer även att följa byggprojektens alla delar och samordna inköp/beställningar av inventarier till butiken.

Hos oss får du snabbt möjlighet att ta ansvar, goda karriärmöjligheter och arbeta tillsammans i ett engagerat team. Du får även en viktig och ansvarsfull roll i vår organisation där du genom din kompetens bidrar till vår fortsatta framgång och expansion.

Din bakgrund
Du har en högskoleutbildning inom bygg eller likvärdig utbildning. Som person är du strukturerad, noggrann och har mycket god prioriterings- och initiativförmåga. Du trivs med att arbeta i högt tempo och att ha ett stort antal varierande uppgifter. Du har en stark kommunikationsförmåga och uttrycker dig mycket väl på svenska i såväl tal som skrift. Vi förutsätter att du är en van datoranvändare. B-körkort är ett krav då tjänstebil ingår i tjänsten och det förekommer en del resor.

Vad vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt enligt överenskommelse. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad på vårt fastighetskontor i Malmö.

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast 06 januari 2019. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion via vår växel på tfn 08-55 55 70 00.

Välkommen med din ansökan!