Våra tjänsterGrännäs Trähus är en av Sveriges ledande tillverkare av miljösmarta bostäder, byggda med trä som huvudsakligt råmaterial. Vi producerar lägenheter med trästommar och bidrar därmed till en långsiktig hållbar utveckling för vårt samhälle.

Grännäs Trähus är ett modernt företag med gediget hantverkskunnande och mångårig erfarenhet av industriell träbyggnadsteknik. Vi förvaltar stolta husbyggnadstraditioner med mer är 80 år gamla rötter.

Idag arbetar mer än 40 personer i fabriken i Valdemarsvik som i en effektiv produktionsoptimerad process tillverkar kompletta lägenheter av hög kvalitet för bostadsprojekt i Sverige. I början av januari 2018 öppnade ytterligare en anläggning i Gävle med idag, ett år senare, ett 50-tal anställda. Tillsammans kommer de båda produktionsenheterna att producera 1 000 enheter per år.

Grännäs Trähus är huvudleverantör av lägenheter till K2A – ett snabbt växande fastighetsbolag med bostäder och projekt på flera orter i Sverige.
K2A är också huvudägare till Grännäs trähus och det betyder att ägandet både är långsiktigt och att produktionen garanteras framöver. Läs mer på www.grannastrahus.se.Aktuella tjänster:

Projektchef till Grännäs Trähus

Östergötland

Grännäs Trähus

Publicerad 2019-12-04
Sista ansökan: 2020-01-10

Projekteringschef till Grännäs Trähus

Östergötland

Grännäs Trähus

Publicerad 2019-12-04
Sista ansökan: Löpande