Våra tjänsterFastighetsägarna är branschorganisationen för fastighetsföretag. Våra medlemmar äger och hyr ut bostäder och lokaler och finns över hela landet. Vi erbjuder våra medlemmar spetskompetens inom bland annat juridik, förhandling och energi. Vi arbetar också aktivt med att påverka allmänhet och beslutsfattare för att skapa bättre förutsättningar för landets fastighetsföretag. Fastighetsägarna består av fyra regioner och ett förbund, Fastighetsägarna Sverige.

Genom våra fyra regionföreningar, en mindre förening och Fastighetsägarna Sverige arbetar vi över hela landet med:

  • näringspolitik och opinionsbildning
  • kompetensutveckling
  • kommunikation
  • medlemsservice

Fastighetsägarna Göteborg Första Regionen (GFR)

Fastighetsägarna GFR, täcker Västra Götalands-, Värmlands-, Hallands-, Jönköpings, Kalmar- och västra Östergötlands län. Vi har cirka 5 000 medlemmar som har drygt 16 500 fastigheter. Fastighetsägarna GFR har nio kontor i regionen och cirka 60 medarbetare. Läs mer om oss på www.fastighetsagarna.se/gfr

Fastighetsägarna Stockholm

Fastighetsägarna Stockholm är branschorganisationen för privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar inom Stockholms och Gotlands län. Föreningen har ca 5 700 medlemmar, varav ungefär hälften är bostadsrättsföreningar.

Fastighetsägarna Stockholm AB är föreningens helägda dotterbolag. Bolaget är en ledande leverantör av förvaltningstjänster med ett brett utbud som spänner över områdena teknik, ekonomi, juridik och produktförsäljning. Företagets kunder finns bland föreningens medlemmar.

Fastighetsägarna Stockholm har drygt 130 medarbetare, varav cirka 120 i bolaget som omsätter ca 300 miljoner kronor per år. Läs mer om oss på www.fastighetsagarna.se/stockholmAktuella tjänster:

Byggprojektledare

Stockholm

Fastighetsägarna

Publicerad 2019-04-15
Sista ansökan: Löpande

Hej Rörmokare!

Stockholm

Fastighetsägarna

Publicerad 2019-03-11
Sista ansökan: 2019-03-31

Avgifts- & hyreshandläggare

Stockholm

Fastighetsägarna Service

Publicerad 2018-03-26
Sista ansökan: 2018-04-25