Våra tjänsterFastighetsnytt Förlags AB är ett medieföretag med inriktning mot samhällsbyggnad och fastigheter. Vi har sedan 1994 givit ut Fastighetsnytt som är den ledande tidningen i den kommersiella fastighetsbranschen med speciell inriktning på mötet mellan marknad och samhällsbyggnad. Företaget har idag ett antal affärsområden och sedan 2001 arrangerar vi Business Arena som är ett stort årligen återkommande seminarieevenemang i Stockholm, Göteborg, Malmö, Almedalen och Umeå. Vi driver även Fastighetsjobb som är den ledande plattformen för platsannonsering i fastighetsbranschen. Fastighetsnytt är en del av Bonnierkoncernen och sitter i trevliga lokaler på Gjörwellsgatan i centrala Stockholm.
Läs mer på https://fastighetsnytt.se

 

Byggindustrin är Sveriges ledande branschtidning för samhällsbyggnadssektorn. Varje vecka kommer ett nytt nummer med de färskaste nyheterna och de vassaste analyserna.
Byggindustrin har en lång och anrik historia. Vi har bevakat den svenska byggbranschen sedan 1930-talet. Tidningen Byggindustrin AB är ett redaktionellt oberoende bolag som sedan 2018 ägs av Bonnier Business Media. Byggindustrin arrangerar även Årets Bygge i samarbete med Business Arena.
Läs mer på https://byggindustrin.se

 Aktuella tjänster:

Nyhetschef för Fastighetsnytt och Byggindustrin

Stockholm

Byggindustrin/ Fastighetsnytt

Publicerad 2019-02-11
Sista ansökan: 2019-02-17