Våra tjänster

Framtidsföretag


Stockholmshem är Stockholms största bostadsföretag. Hos oss bor drygt 50 000 stockholmare – vilket är lika många som i en mellanstor svensk stad, eller mer än fem procent av stadens alla invånare.

Stockholmshem bildades 1937 och har sedan dess varit en av de största aktörerna i huvudstadens utbyggnad och framväxt. I över 75 år har vi skapat nya bostadskvarter och hem till stockholmarna.

http://www.stockholmshem.se/ 

 

 Aktuella tjänster:

Vi bygger staden

Stockholmshem är ett av landets största bostadsföretag. I våra 26 000 lägenheter bor drygt 51 000 stockholmare – lika många som i en medelstor stad. Vi har dessutom över 3500 lokaler. I över 75 år har vi byggt och förvaltat hem åt nya, gamla och unga stockholmare. Vårt arbete utgår från våra kunder – hyresgästerna – och syftar till att erbjuda ett välkomnande, bekvämt och tryggt boende – varje dag.

Men Stockholmshem är mer än bara en hyresvärd. Vi har en stor uppgift när det gäller att bygga och utveckla staden. Stockholm växer och ett av våra viktigaste uppdrag är att bygga fler bostäder åt alla de som vill bo här. Inom några år ska Stockholmshem byggstarta dubbelt så många lägenheter som idag, 1 000 lägenheter om året, samtidigt som vi ska bidra till att staden har en hållbar livsmiljö.

Det innebär att vi måste söka nya lösningar, inte minst för att öka hållbarheten för framtiden. Därför driver vi på Stockholmshem utvecklingen för att testa nya tekniker, som t.ex. vårt passivhus i Hökarängen, som blev det första bostadshuset i Stockholm som nått den högsta miljöklassningen Guld.

Rekryterar för framtida utmaningar

Hos oss finns mängder av olika yrkesroller och stora karriärsmöjligheter. Idag är vi drygt 300 anställda som arbetar med allt ifrån teknik, stadsutveckling, förvaltning och fastighetsservice till kommunikation, IT och hållbarhet. För att möta framtidens utmaningar behöver vi också rekrytera nya, engagerade och kunniga medarbetare.

Vad kan vi erbjuda dig? Jo, spännande och utmanande arbetsuppgifter med stora utvecklingsmöjligheter. Det innebär bland annat utbildning och kompetensutveckling inom branschen och företaget. Hos oss trivs man på jobbet; i medarbetarenkäten inom Stockholm stad har vi genomgående höga resultat och särskilt högt inom ledarskap

 

 

Läs intervjuer med våra medarbetare som berättar om hur de tycker att det är att jobba på Stockholmshem här

Carina,
områdestekniker

 

Malin,
projektchef

Christian,
energicontroller

Houman,
hyresförhandlare

Vad kan vi erbjuda dig?

Jo, spännande och utmanande arbetsuppgifter med stora utvecklingsmöjligheter. Det innebär bland annat utbildning och kompetensutveckling inom branschen och företaget. Hos oss trivs man på jobbet; i medarbetarenkäten inom Stockholm stad har vi genomgående höga resultat och särskilt högt inom ledarskap.

 

Låter det här som en miljö du skulle vilja jobba i?
Kika då på våra lediga tjänster ovan.