Våra tjänster

Elsamordnare

Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på. Som medarbetare på MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som är både utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision ”Hem för var och en” och delar du vår övertygelse lovar vi dig världens roligaste jobb och arbetsplats!

Isaksson Rekrytering & Bemanning söker nu i samarbete med MKB Fastighets AB en innovativ och ansvarstagande Elsamordnare. Är du den vi söker?

OM TJÄNSTEN

Som Elsamordnare på MKB är du elanläggningsansvarig och ansvarar för planering av behovsstyrt underhåll inkluderat budget- och portföljplanering på kort och lång sikt för elåtgärder.

Som Elsamordnare tillser du även att du är bollplank och nödvändigt kompetensstöd för organisationen i frågor inom el.

Du tillhör underhållsavdelningen och rapporterar till Underhållschefen.

De viktigaste arbetsuppgifterna och ansvarsområdena i tjänsten är:

  • Planering, kalkylering och prioritering av åtgärder i fastighetsportföljen i samråd med övriga underhållsplanerare och samordnare, underhållschef samt förvaltningen
  • Elanläggningsansvarig
  • Bidra till den gemensamma underhållsplanen för MKB:s totala fastighetsportfölj
  • Projektleda elrenoveringsprojekt
  • Bidra till kompetensuppbyggnaden inom området el inom hela bolaget
  • Branschkunskap och marknadskunskap inom el-området

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av rollen som Elsamordnare eller motsvarande och ser det som meriterande om du arbetat både som konsult och entreprenör. Vi tror att du idag arbetar på ett fastighetsbolag eller inom offentlig förvaltning. 

För att vara framgångsrik som Elsamordnare tror vi att du också har:

  • Elbehörighet 
  • Branschkunskap inom el
  • Projektledning av elprojekt
  • Erfarenhet att jobba mot slutkund  

Som person är du pragmatisk och ansvarstagande med förmåga att tänka i nya banor. Andra egenskaper vi bedömer viktiga för att lyckas i rollen är att du trivs i rollen innebärande många kontaktytor samt att du arbetar lika framgångsrikt självständigt som i gruppsammanhang.  

VI ERBJUDER

MKB Fastighets AB är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag med över 310 anställda. Med drygt 23 800 lägenheter och 1 000 kommersiella lokaler, till ett värde av ca 35,5 miljarder kronor, och med 32 procent av hyresmarknaden är MKB det största fastighetsbolaget i Malmö.

Vi arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och är stolta över att vara det första HBTQ certifierade fastighetsbolaget.

Du erbjuds arbete i en trevlig organisation där man lägger stor vikt vid att skapa både affärsnytta och samhällsnytta och där tre kärnvärden; modiga, enkla och tillsammans, ligger till grund för det arbetet. Dessutom har vi jättegott kaffe!

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar MKB Fastighets AB med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ira Isaksson på 0704-85 75 59.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration.
Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.
Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier.