Våra tjänster

Driven utbildningsledare inom bygg

Nackademin befinner sig i en expansiv fas och söker nu en driven och innovativ utbildningsledare till våra byggutbildningar. Jobbet innebär att du är vårt ansikte utåt så det är viktigt för oss att du har lätt för att bygga och bibehålla relationer, är kundorienterad med stort fokus på kvalitet.

Nackademin är ett utbildningsföretag med 27 yrkeshögskoleutbildningar inom bland annat områden som bygg, IT, hälsa, teknik, design och kommunikation. Vi vill genom vår verksamhet vara en aktiv samhällsaktör och jobbar därför kontinuerligt för att tillgodose näringslivets och arbetsmarknadens nuvarande och framtida behov. Samhällsbyggnad är ett av våra största områden och vi samarbetar med arbetsgivare som Skanska, NCC, JM, WSP, och Sweco. Våra utbildningar sker i nära samarbete med företagen både när det gäller yrkeshögskoleutbildning, företagsutbildning eller skräddarsydda utbildningslösningar.

I rollen som utbildningsledare är du ansvarig för den löpande kontakten med studenter gällande deras utbildning. Rollen är en blandning av service, koordinering och projektledning. Vi tror också att du engageras av att upprätta och bibehålla bra nätverk i syfte att ge våra studenter den bästa studieupplevelsen och möjlighet till jobb direkt efter sin utbildning.

Personliga egenskaper

Du har ett stort engagemang för människor och utbildning. Du drivs av att se människor utvecklas genom ny kunskap och att förse arbetsmarknaden med relevant kompetens. Du har ett positivt förhållningssätt och är lösningsfokuserad. Du trivs i en ansvarstagande roll och att arbeta mål- och resultatinriktat. Du är relationsskapande och har ett affärsmässigt tänk i det du gör.

Kvalifikationer

  • Högskole- eller yrkeshögskoleutbildning
  • Tydlig ledarskapsförmåga och en entreprenöriell anda
  • Du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift
  • Erfarenheter från samhällsbyggnadsbranschen genom t.ex. HR, utbildning eller en koordinerande/samordnande roll alt. arbetsledning eller liknande
  • Erfarenhet från samarbeten alternativt nätverkande med företag och organisationer inom byggbranschen är meriterande

Varaktighet och omfattning

Tjänsterna är tillsvidareanställningar och vi tillämpar sex månaders provanställning. Tjänsten planeras att tillsättas under vintern 2018/2019 och vi tar emot ansökningar löpande.

Ansökan

Skicka CV och personlig brev i PDF-format till Jens Grönlund, kvalitetschef inom pedagogik och lärande på jens.gronlund@nackademin.se. Skriv Utbildningsledare Bygg i ämnesraden. Nackademin strävar efter mångfald där våra medarbetares och studenters olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten.
Eventuella frågor besvaras av Jens Grönlund via mail. Ansök redan idag, intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi är Nackademin

Nackademin strävar efter mångfald där våra medarbetares och studenters olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. Nackademin är ett utbildningsföretag med fler än 30 yrkeshögskoleutbildningar inom bland annat områden som bygg, IT, kommunikation, elteknik, design och hälsa. Vi vill genom vår verksamhet vara en aktiv samhällsaktör och jobbar därför kontinuerligt för att kompetensförsörja Sverige genom att tillgodose näringslivets och arbetsmarknadens nuvarande och framtida behov. Nackademin startades för 20 år sedan och utbildar idag ca 1 500 studenter årligen och har ett 1000-tal nätverkande arbetsgivare.