Våra tjänster

Driftcontroller

På uppdrag av Sollentuna Kommunfastigheter AB söker Isaksson Rekrytering & Bemanning en Driftcontroller till en nyinrättad tjänst. Är du den vi söker?

VI ERBJUDER

Som Driftcontroller inom förvaltningsavdelningen på Sollentuna Kommunfastigheter får du chansen att vara med i organisationens uppstartsfas och sätta din prägel på rollen som Driftcontroller samt rutiner och processer inom driftområdet.

Inom Sollentuna Kommunfastigheter råder en nybyggaranda där positiv stämning, god samverkan och professionellt utbyte sker mellan arbetskamraterna.

Vi har en modern syn på medarbetarskap och du får ett stort eget ansvar för ditt arbete och din arbetstid. Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid.

Din arbetsplats ligger centralt i Sollentuna centrum med goda allmänna kommunikationer med pendeltåg och bussar. Vi sitter i Turebergshuset med en fantastisk utsikt över Sollentuna. Närheten till Sollentuna centrum erbjuder ett stort utbud av restauranger och service i en nyskapad stadsmiljö.

OM TJÄNSTEN

Som Driftcontroller inom SKAB kommer du att vara länken mellan organisationens Förvaltare och driftentreprenören. Du ansvarar för den löpande dialogen med driftentreprenören kring pågående ärenden och drifttekniska frågor. I rollen blir man ansvarig för att följa upp entreprenaden i sin helhet avseende utförande och avtalsvillkor så som kvalitet och ekonomi. Driftcontrollern kontrollerar och kvalitetssäkrar att interna samt externa regler och riktlinjer följs avseende fastighetsdrift. Entreprenaden består av drift, avhjälpande underhåll samt vissa tilläggstjänster.

Driftcontrollern ansvarar även för att ta fram statistik per förvaltningsobjekt och analysera denna för att kunna föreslå akuta och proaktiva åtgärder och driftoptimera. Kvalitetskontroller och analyser av driftplaneringen görs i fastighetssystemet samt kvalitetskontroller i fastigheterna. Tillsammans med Förvaltarna ansvarar man för budget och prognos avseende driftskostnader.

I rollen ingår även ansvar för utvecklingsarbete för att förbättra processerna inom området fastighetsdrift och löpande underhåll.

KVALIFIKATIONER

Du som söker tjänsten är en person som lockas av möjligheten att få ta dig an en nyinrättad roll som Driftcontroller i en organisation som är i en spännande uppstartsfas. Det faller sig naturligt för dig att inta ett analytiskt förhållningssätt och att se uppgifter utifrån flera perspektiv. Du är administrativt lagd och trivs i en roll där du får arbeta med att skapa och effektivisera processer och du har förmågan att urskilja och vara uppmärksam på viktiga detaljer.

Du är utbildad Driftingenjör (högskoleingenjör) eller motsvarande, alternativt har du en teknisk gymnasieutbildning inom installations- eller fastighetsteknik i kombination med flerårig erfarenhet inom drift. Förutom gedigen erfarenhet av att arbeta med fastighetsdrift ser vi gärna att du har haft en arbetsledande roll. Du är trygg i rollen som kravställare och i att följa upp utifrån gällande avtal. Dina kunskaper inom driftekonomi, analys och driftoptimering är goda.

Du har goda kunskaper i Officepaketet, muntlig och skriftlig svenska och du har B-körkort.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet/utbildning inom ledarskap samt har arbetat med avtalsuppföljning utifrån AFF. Arbete inom en politiskt styrd organisation och kunskaper inom upphandling enligt lagen om offentlig upphandling (LOU) är också meriterande.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar Sollentuna Kommunfastigheter med Isaksson Rekrytering & Bemanning och önskar därmed att all kontakt angående tjänsten sker via rekryteringsansvarig, Josefin Pauli på 072-164 55 62 eller josefin.p@isakssonrekrytering.se.

Välkommen med din ansökan redan idag då vi arbetar löpande med urval och intervjuer.
OBS! På grund av GDPR kan vi inte ta emot ansökningar via mail.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration.

Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.
Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier.

Sollentuna Kommunfastigheter AB är ett nybildat bolag i Sollentuna kommunkoncern. Vi förvaltar och utvecklar kommunens fastigheter, till exempel skolor, äldreboenden och kulturfastigheter som Edsbergs slott, torp och lantbruk. Tillsammans skapar vi trygga och inspirerande miljöer för Sollentunas äldre, barn och unga. Hos oss får du goda möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare.

På Sollentuna kommunfastigheter jobbar idag drygt 20 personer på 4 olika avdelningar. Då bolaget är under uppbyggnad kommer det att finnas stora möjligheter att påverka och utveckla vår gemensamma färdväg.