Våra tjänster

Chef förvaltning

Brinner du för helhetsperspektivet som fastighetsförvaltning medför och har erfarenhet och god förmåga att leda andra? Vill du vara med och forma morgondagens boenden för äldre och bidra till en god samhällsutveckling?
Isaksson Rekrytering & Bemanning söker nu för kunds räkning en erfaren chef som värdesätter affärsmässighet och kvalitet.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VI ERBJUDER

Hos oss erbjuds du ett omväxlande, flexibelt och givande arbete i ett annorlunda fastighetsbolag med öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär.

Vår arbetsplats präglas av positiv stämning och ett gott samarbete och du blir en del i vårt team som består av en härlig blandning av människor både vad gäller kompetenser, erfarenheter och personligheter.

Vi tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare och därför erbjuder vi bl.a. ett generöst friskvårdsbidrag samt subventionerad lunchförmån.

OM TJÄNSTEN

Som Chef Förvaltning kommer du att leda arbetet för den grupp på bolaget som har till uppgift att agera fastighetsägare. Uppdraget är att tillsammans med våra kunder leverera ett bra boende för äldre i Stockholms stad.

Arbetet omfattar både fastighetsjuridik och ekonomi. Ägaransvaret innebär att se till att fastigheterna utvecklas i rätt riktning i nära samarbete med bolagets övriga kompetenser och i dialog med våra hyresgäster.

Rollen är kravställare och beställare av funktionen för fastigheternas dagliga drift samt utveckling i form av byggprojekt, detta görs till andra enheter på bolaget.

Som Chef Förvaltning ansvarar du för att fastigheternas intäkter samspelar med kostnaderna samt genererar en önskad avkastning. Din enhet har direkt ansvar för bolagets intäkter och hyresavtal.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter:

Förutom personalansvar innefattar rollen bland annat ett samordnande ansvar för:

  • Fastighetsägaransvar
  • Budget, uppföljning och analys av bolagets samtliga fastighetsanknutna intäkter och kostnader
  • Planering och beställning av stora och små projekt samt underhåll
  • Utveckling av enhetens arbetssätt, rutiner och processer
  • Uppföljning av uppsatta mål för enheten

KVALIFIKATIONER

För att lyckas i rollen som chef på enheten för förvaltning tror vi att du som söker har en ledande roll inom fastighetsbranschen. Du är van att kommunicera och skapa relationer. Du ska ha ett genuint intresse av att leda och stötta dina medarbetare och vi ser gärna att du har erfarenhet och vana inom förändringsledning. Ditt ledarskap ska präglas av personlig mognad, tydlighet, långsiktighet och du ska känna dig bekväm med att fatta beslut. Affärsmässighet och kvalitet är självklarheter för dig.

Du bör även ha:

  • God erfarenhet och intresse av att leda andra
  • Erfarenhet av verksamhetsuppföljning och ekonomi
  • Relevant utbildning och erfarenhet av fastighetsförvaltning, fastighetsjuridik och ekonomi

ANSÖKAN

Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ira Isaksson på 0704-85 75 59.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration.
Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.

Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier.