Våra tjänster

Byggservicechef

Motiveras du av att arbeta i en snabbfotad organisation där du får nyttja din förmåga att skapa affärer, ditt ledarskap och din långa erfarenhet inom Byggservice? Metrolit Byggnads erbjuder dig en spännande och händelserik roll där du få möjlighet att leda och vidareutveckla en idag både fungerande och lönsam affär.

Om tjänsten

Som Byggservicechef blir ditt primära ansvar att leda och utveckla affärsområdet Byggservice gällande leverans, prestation, kvalité och drift. En av dina viktigaste uppgifter kommer vara att konsolidera verksamheten, skapa god struktur och rutiner för att på sikt skapa tillväxt och ta marknadsandelar. Samtidigt som du strategiskt utvecklar verksamheten kommer du givetvis även att kliva in och stötta dina medarbetare i frågor av mer operativ karaktär.

I rollen ingår:

  • Ny kundsbearbetning och uppföljning av befintliga kunder samt ansvar för att säkerställa hög kundnöjdhet
  • Fördela och leda anbudsarbete
  • Budget- och resultatansvar för affärsområdet
  • Ansvar för ramavtal
  • Personalansvar för tre Platschefer och tolv yrkesarbetare till vilka du aktivt förmedlar och förankrar Metrolits affärsidé, vision och mål
  • Projektstyrning
  • Ansvar för marknadsbearbetning och försäljning

Tjänsten är placerad på huvudkontoret vid Solna strand och du rapporterar till VD. Metrolit Byggnads genomsyras av en framåtanda, trivsam stämning och högt engagemang där du snabbt blir en i gruppen.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll tror vi att du har en gedigen erfarenhet och kompetens inom Byggservice med djup förståelse för affärens uppbyggnad, dess möjligheter men också fallgropar. Du har i tidigare roller haft ett arbetsledande ansvar och är trygg i ditt ledarskap.

Meriterande är också om du har erfarenhet av att arbeta mot den privata sektorn. Du har utbildning i BAS P/BAS U och är väl förtrogen med entreprenadjuridik.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har ett sinne för affärer samt är en tydlig ledare med ett stort engagemang. Du har en god kommunikativ förmåga och kan både förmedla och förankra ditt budskap. För att nå framgång i rollen behöver du trivas i en fartfylld och föränderlig miljö där beslut ofta behöver fattas snabbt.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Metrolit Byggnads med Level Executive. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på ”ansök”-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Byggservice, Arbetschef, Servicechef, ROT

Om Metrolit Byggnads AB

Metrolit är ett byggföretag som är specialiserade på om- och tillbyggnationer i Stockholm och Mälardalsområdet. I samverkan med våra kunder tar vi ansvar för idé, planering och genomförande av projekten och kan därmed erbjuda korta totaltider samt minimerade verksamhetsstörningar för våra kunder. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi är måna om deras utveckling och välmående. Vi tror på en inkluderande arbetsmiljö som skapar inspiration, uppmuntrar till engagemang och vilja att delta. Det innebär att alla är med och bidrar till vårt gemensamma mål – att bli den bästa partnern för våra kunder. Det är vår passion.                                                                                                                                            Metrolit är ett byggföretag som är specialiserade på om- och tillbyggnationer i Stockholm och Mälardalsområdet. I samverkan med våra kunder tar vi ansvar för idé, planering och genomförande av projekten och kan därmed erbjuda korta totaltider samt minimerade verksamhetsstörningar för våra kunder. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi är måna om deras utveckling och välmående. Vi tror på en inkluderande arbetsmiljö som skapar inspiration, uppmuntrar till engagemang och vilja att delta. Det innebär att alla är med och bidrar till vårt gemensamma mål – att bli den bästa partnern för våra kunder. Det är vår passion.