Våra tjänster

Byggprojektledare

Arbetsbeskrivning

Tjänsten som Byggprojektledare innebär att på konsultuppdrag, hålla i projekt- och byggledning åt bostadsrättsföreningar. Det innebär ett proaktivt ansvar att initiera och utveckla ombyggnadsprojekt. Projektledaren upprättar förfrågningsunderlag, genomför upphandling av entreprenader, samt håller i byggledningen under projektets gång. Projektledaren arbetar även med samordning och viss arbetsledning av entreprenörer, teknisk rådgivning, ekonomisk rådgivning såsom budgetering avseende tekniska frågor, besiktningar och kontroller.

I rollen kommer du att ha omfattande externa kontakter och samarbete med bostadsrättsstyrelser. Du har en god förmåga att förstå kundens behov. Du kommer att ha ett självständigt ansvar för att erhålla uppdrag av kunder och trivs med det ansvaret. Att sälja in tjänster till befintliga och nya kunder är ingenting som skrämmer dig och du mäts mot ekonomiska krav.

Vem är du?

Vi söker dig som är en aktiv och engagerad person med ett tekniskt intresse och helhetsbegrepp över hur ett projekt ska styras och utvecklas. Om du har erfarenhet från tidigare projektledning är det bra men inget krav. Du kan ha erfarenhet från fastighetsbranschen som förvaltare och vill nu ta steget till projektledare. Du är en lagspelare som skapar ett öppet och trivsamt arbetsklimat. Som person är du även välorganiserad, lyhörd och kommunikativ som har ett sinne och intresse för att vårda kundrelationer på ett affärsmässigt sätt.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga CV alt. länk till din LinkedIn-profil och personligt brev.