Våra tjänster

Arbetsledare

Arbetsledare för stommontage till Järntorget Bygg

Vill du vara med på vår spännande utvecklingsresa och bidra till Järntorgets fortsatta framgång? Vi söker nu en arbetsledare till vårt kommande projekt i kv. Klarbäret. Det är ett spännande och utmanande projekt på 131 studentlägenheter i ett 13 våningshus med traditionell betongstomme, där du kommer att kunna vara med från början och påverka projektets utfall.

Tjänsten är utvecklande och stimulerande där du kom- mer vara en viktig i projektets utveckling och resultat. I arbetet ingår att planera, styra och kontrollera stommontaget samt att stötta arbetschefen och platschefen under genomförandefasen.

Vi producerar främst i egen regi, men tar också externa uppdrag. Järntorget arbetar enligt en Construction Management modell där vi handlar delade entreprenader med UE, material och montage.

Du kommer arbeta i en kompetent organisation med engagerade kollegor inom kalkyl, inköp och installationssamordning på huvudkontoret samt arbetschefer, platschefer och arbetsledare ute i projekten.

I rollen ingår att

  • deltag i upprättandet av tids- och leveranstidplaner
  • hålla i samordningsmöten
  • granska tillverkningsritningar
  • leverans- och montagekontroller
  • säkerställa underentreprenörers egenkontroller
  • syn före och efter resp. moment
  • vara aktiv i arbetsmiljöarbetet, såsom skyddsronder och se till att regler efterföljs
  • delaktig i ekonomi och prognosarbeten, ÄTA-hantering m.m.

Låter den som en beskrivning av dig?

Då hoppas vi på att kunna önska dig välkommen till vårt härliga team.

Stabil och långsiktig bostadsutvecklare med drivkraften att skapa bestående värden för samhälle, projekt och individ

Vi erbjuder möjligheten att arbeta i en utvecklingsfokuserad verksamhet som står på en trygg bas med goda referenser, stabila finanser och gedigen kompetens med 30 år på marknaden.

Järntorgets verksamhet omfattar bostadsutvecklingens hela process från förvärv till förvaltning och överlämning, vi utvecklar bostäder samt förvaltar egna fastigheter.

För den här tjänsten innebär det ett varierande och brett arbete med utveckling av såväl hyres- som bostadsrätt, studentbostäder och småhus. Även metoderna har en variation från betong till trähus, platsbyggt och modulärt. Under hösten har vi också påbörjat arbetet med att Svanenmärka våra projekt.

Över tid uppför vi ca 400 bostäder per år. Vår byggrättsportfölj rymmer cirka 3 300 bostäder i Stockholm och Uppsala län och vi är cirka 80 anställda. Inom koncernen finns också Bomodul, vår egen trähusfabrik. Sedan 20 år har vi byggt över 800 lägenheter i hus av trä.

I enlighet med våra drivkrafter och i takt med att marknadens behov förändrats har Järntorget tagit fram nya koncept, bland annat hyressättningsmodellen Rimlig hyra som ger lägre hyresnivåer. Vi arbetar också med att kunna erbjuda moderna kollektivboenden.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträdesdatum: Så snart som möjligt
Lön och bonus: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då rekrytering och urval sker löpande.

Kontakt

Maila din ansökan till jobb@jarntorget.se. Märk din ansökan med ”Arbetsledare”.

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ronny Strigell, arbetschef
070 – 895 26 96, ronny.strigell@jarntorget.se

På frågor kring rekryteringsprocessen svarar Eli Kolaas, HR-ansvarig
072 – 318 84 84, eli.kolaas@jarntorget.se

Varmt välkommen med din ansökan!