Våra tjänster

Anbudsingenjör

Flexator i Anneberg söker en framåtriktad anbudsingenjör

Acconia Resultatskap AB

Flexator AB ingår i Adapteo Group som i sin tur ägs av Cramo sedan i hösten 2018.

Inom Adapteo Group finns följande företag: Cramo Adapteo, Flexator AB och Flexator Leasing. Tillsammans är koncernen en av norden marknadsledande aktörer inom modulbranschen. Flexator AB är sedan år 1956 en av Sveriges marknadsledande tillverkare av modulbyggda verksamhetslokaler. Skolor, förskolor, kontor, hotell, vård- och gruppboende är en del av produktutbudet. Adapteo Group har en mycket spännande resa framför sig som personen som får rollen kommer få vara med på. Som den del av resan kommer Adapteo Group att noteras på Stockholmsbörsen efter sommaren -19.

Flexator söker nu en framåtriktad anbudsingenjör som bidrar, utvecklar och tar ansvar dels ur ett ekonomsiktperspektiv och dels ur ett produktionsmässigt perspektiv. Vi söker en person som driver på och är lösningsorienterad. En person som inser att man själv och avdelningen är en del av en helhet som tillsammans skapar förutsättningar för framgång för Flexator. En person som är social och har starka kommunikativa egenskaper, är lyhörd och har förmågan att identifiera nya möjligheter och förmåga att få saker gjorda.

I rollen ingår att. Utföra och samordna VVS och bygg kalkyler i nära samarbete med övriga stödfunktioner där tyngdpunkt blir ventilation. Att göra anbudskalkyl och orderkalkyl, Ta in offerter som input till total kalkylen, Att utveckla och skapa ett nytt kalkylsystem, Utarbeta en bra uppföljning mellan kalkyl och verkligt utfall och sammanställa vunna/förlorade affärer på ett systematiskt sätt.

Erfarenhet från tidigare eller likande verksamheter är önskvärt, plus om du har arbetat inom Bygg, VVS alt El tidigare. Erfarenhet av arbete i kalkylverktyg Bidcon eller likande tidigare är ett krav.

Passar detta in på dig så tveka inte utan sök tjänsten.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: snarast
Löneform: fast
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Anneberg
Län: Jönköpings län
Land: Sverige
Referensnummer: 2019/16
Publicerat: 2019-05-08
Sista ansökningsdag: 2019-08-10